Stadsparken

Natuurlijke parken vormen een belangrijke bron van schone lucht, verkoeling en verzachting. Het zijn bij uitstek plekken van ontspanning en inspiratie.
Voor ontwerp, aanleg en onderhoud van parken vanuit een natuurlijke benadering, ben je bij Wilde Weelde bedrijven aan het juiste adres.

Een park hoeft niet alleen te bestaan uit een grasveld met hier en daar een solitaire boom. Combinaties van gebruiksgazon met stukken wilde bloemenweide, speelelementen voor kinderen, rustelementen voor ouderen en bepaalde plantenkeuzes voor vogels, vlinders, bijen, hommels en andere insecten brengen parken tot leven.

Natuurlijke parken worden zo plekken waar de natuur en het leven op alle niveaus ervaarbaar is; tot diep in het hart van steden.

 
doorzoek de site
 

- Tip 1 -

Water in de tuin is een verrijking voor het dierenleven. Zorg voor minimaal één natuurlijke oever zodat dieren veilig in en uit het water kunnen komen. Vogels houden van een ondiepe badderplek, kikkers van zonnebaden, en ondiep water warmt snel op zodat kikkervisjes zich daar graag ophouden.

 

Zoekt u een bedrijf?

Met behulp van onze interactieve zoekfunctie kunt u Wilde Weelde bedrijven vinden.

Volg Wilde Weelde ook op Facebook en Twitter