Fotograaf: Ali Taylor (sxc.hu)

Lidmaatschap

Samen weet je meer dan alleen

Wilde Weelde is een breed vertakt netwerk van collega’s gespecialiseerd op de diverse gebieden van natuurlijk groen. Om de vakkennis te delen en om de leden de mogelijkheid te geven om zich bij te scholen worden er zeer regelmatig via themadagen, workshops en excursies georganiseerd. Voor de leden bestaat de mogelijkheid om collega’s te raadplegen via het besloten gedeelte van deze site.

Leden worden geinformeerd vanuit de vereniging en informeren elkaar via een intern prikbord. Daarnaast ligt elk seizoen het kwartaalblad Oase op de deurmat, tijdschrift voor vrienden van natuurrijke tuinen, parken en plantsoenen.

 

Lidmaatschap

Inschrijving bij de kamer van Koophandel is een voorwaarde om lid te mogen worden. Leden met een eigen bedrijf worden opgenomen in de bedrijvenlijst en kunnen zich hier presenteren, ook via een directe link naar de eigen website.

 

Kosten

Het lidmaatschap van Wilde Weelde is € 210,00 per jaar en loopt per kalenderjaar.

Mocht het lidmaatschap halverwege het jaar ingaan, dan is de contributie naar rato. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Afmelden kan jaarlijks vóór 1 december per email naar de
De Statuten zijn in te zien door het downloaden van de PDF: Statuten Wilde Weelde.pdf.

Wil je voordat je lid wordt eerst meer informatie? Neem dan contact op met (voorzitter) of met een lid bij jou in de buurt.

 
doorzoek de site
 

- Tip 20 -

Verschillende grondsoorten? Ideaal om verschillende plantengemeenschappen te laten ontwikkelen. Kijk eens rond wat er groeit op arm zand , rijke grond, vochtige en droge grond voor inspiratie in je eigen tuin.

 

Zoekt u een bedrijf?

Met behulp van onze interactieve zoekfunctie kunt u Wilde Weelde bedrijven vinden.

Volg Wilde Weelde ook op Facebook en Twitter